Lease

diaber header stripes

Equipment Lease

In samenwerking met BD lease biedt Diaber Benelux u de mogelijkheid om uw mobiele apparatuur aan te schaffen door middel van financiële leasing. Onder voorbehoud van financiële acceptatie kunt u uw investering spreiden gedurende de gehele technische levensduur van de machine. Een aanbetaling is niet noodzakelijk.

Financiële lease
Financiële lease is een financiering waarbij u de betaling van de verkoopprijs spreidt over een aantal jaren, vermeerderd met rentekosten. Financiële lease is een op zichzelf staande financiering van duurzame, identificeerbare bedrijfsmiddelen. Bij financiële lease koopt u zelf van de leverancier. Zonder aanvullende voorwaarden kunt u het gekochte -als u wilt- tot 100% financieren terwijl de aflossingen op uw wensen worden afgestemd.
De mogelijkheid bestaat om een inruil of aanbetaling op te nemen in het contract, waardoor het te financieren bedrag lager wordt. U kunt ook een slottermijn laten opnemen in de overeenkomst. Aangezien u het bedrijfsmiddel zelf aanschaft en het dus op uw balans staat ('on balance') kunt u eventueel in aanmerking komen voor regionale investeringspremies, investeringsaftrek en subsidie.

De voordelen van financiële lease:

  • U hebt de mogelijkheid unieke bedrijfsmiddelen aan te schaffen
  • Financiering van bedrijfsmiddelen tot het einde van economische levensduur
  • Overzichtelijke kosten per maand
  • U kunt voor 100% de bedrijfsmiddelen financieren
  • Uw werkkapitaal blijft onaangetast
  • Nieuwe en kostbare bedrijfsmiddelen zijn direct binnen handbereik

Mocht u vragen hebben over financiele lease voor uw bedrijf, dan staat onze afdeling verkoop u daarover graag te woord.

Diaber is exclusief importeur van:

spytze
logo breakair
ibix
rotair

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief