Infrastructuur

Wat voor gereedschap is nodig in de infrastructuur?

Nederland heeft een uitgebreide infrastructuur en jaarlijks komen er vele kilometers nieuwe wegen bij. Dat zijn niet alleen wegen, maar gaat ook over de digitale infrastructuur zoals glasvezel. Diaber heeft een uitgebreid assortiment gereedschap voor onderhoud en aanleggen van wegen en het aanleggen van glasvezelkabels zoals boorhamers, breekhamers, smeerolienevelaars en straalketels voor beton opruwen en compressoren

Welk persluchtgereedschap is leverbaar voor het boren?

Bij het boren van gaten is snelheid een hele belangrijke. Andere vragen zijn of er horizontaal of verticaal geboord moet worden. Diaber levert een uitgebreide range pneumatische boorhamers. Deze boorhamers zijn zowel met een vaste als trillinggedempte handgreep leverbaar. Boorhamers op lucht staan bekend om de krachtige slag. De boorhamers van Diaber kunnen zowel steen, beton en asfalt. Monoblokboren zijn geschikt tot het boren van 1200 mm. voor met name kleinere diameters. Voor grotere diameters gebruik je boorkronen die op een boorstang geplaatst worden.

Hoe kan ik het beste asfaltlagen verwijderen ?

Voor kleinere oppervlakten gebruik je pneumatische breekhamers. Deze krachtige breekhamers kunnen met de bijbehorende beitels zeer efficiënt oude asfaltlagen verwijderen. Indien gewenst leveren we deze breekhamers met trillinggedempte handgrepen voor een optimaal werkcomfort.

De juiste compressor voor bodemraketten of het inblazen van glasvezel.

Rotair heeft zich gespecialiseerd in de glasvezelmarkt. Zeer compacte compressoren zoals de Rotair Gommair en de MDVN 26K kunnen ingezet worden voor bodemraketten. Voor het inblazen van glasvezel heeft Rotair de VRK-Fibra ontwikkeld. Met een werkdruk van maar liefst 15 bar heb je de combiniatie van een compacte lichtgewicht compressor met een enorme blaassnelheid. We adviseren je graag voor de juiste compressor voor jouw toepassingen. Meer weten?

Met meer dan 25 jaar ervaring staan we graag tot uw beschikking. Meer weten? Vul het contactformulier in of bel ons op +31 (0) 180 418 113.