Sloop en Renovatie

Welk gereedschap is nodig om te slopen en renoveren?

Vaak is het nodig om eerst iets te slopen alvorens er gerenoveerd kan worden. Maar ook voor het bouwen van nieuwe panden is het nodig dat het beton van de bovenkant van heipalen verwijderd wordt (koppensnellen). Vloeren moeten soms gesloopt worden om nieuwe leidingen aan te leggen en ouderweste tegels moeten verwijderd worden voor een nieuwe look. Voor al deze werkzaamheden heeft Diaber een uitgebreid assortiment compressore, hak-, sloop en breekhamers,

Koppensnellen doe je met de Spytze 12

Als er heipalen geplaatst worden steken deze no ca. 50 cm. uit de grond. Het beton moet tussen de bewapening uitgehakt worden. Op die manier wordt de bewapening één met de nieuw te storten fundering. Bij kleine projecten of als de palen dicht op elkaar staan wordt de Spytze 12 veel gebruikt. Dankzij het rustige slagritme kan het beton effectief verwijderd worden. Bij grote projecten wordt hydraulische palenkrakers gebruikt. Deze methode is heel snel maar neemt niet altijd al het beton mee. De Spytze 12 is ideaal om het restant weg te hakken.

Beton, tegels, linoleum en tapijt verwijderen?

Bij het renoveren moeten vaak bestaande lagen weggehaald worden. Dit kan tapijt, lijm, linoleum, betonresten en stenen zijn. Diaber levert een uitgebreide range hakhamers. Voor vloeren en plafonds en moeilijk bereikbare plekken is een steelhamer ideaal. Voor het afhakken van tegels leveren we compacte hamers. Met behulp van een uitgebreide range beitels, zoals breedbeitels, gebogen beitels en schrapers is het mogelijk of efficiënt en zonder beschadigingen te werken. Meer weten? We adviseren u graag.

Welke pneumatische hamer is voor mijn werk geschikt?

Er zijn heel veel factoren die een rol spelen in het maken van de juiste keuze. We helpen u graag bij het maken van die keuze. Met meer dan 25 jaar ervaring staan we graag tot uw beschikking. Meer weten? Vul het contactformulier in, bel ons op +31 (0) 180 418 113, mail naar info@diaber.com.