Persluchtgereedschap

Waarom persluchtgereedschap gebruiken?

Perslucht combineert het laagste gewicht met de hoogte kracht. Wanneer u met een hakhamer met minder dan de helft van het gewicht een hogere slagkracht en werksnelheid kan realiseren als een elektrische hamer is dat winst. Niet voor niets gebruiken de meeste professionals voor zware of intensieve hak- en sloopwerkzaamheden perslucht. Perslucht heeft ook minder onderhoud nodig en gaat langer mee. Een hakhamer op lucht werkt eenvoudig en kunt u eenvoudig zelf openmaken. Het bestaat uit slechts enkele onderdelen.

Welke hakhamers gebruik ik bij het uithakken van voegen?

Voor het uithakken van voegen zijn er diverse voegenhamers leverbaar. Een Spytze MD16 en Atlas Copco RRC13 hebben een directe trilling. Zonder veel druk uit te oefenen trilt u met deze voegenbikhamers het voegwerk uit de gevel. Het voordeel is dat u zeer precies kunt werken. Ideaal voor het uithakken van monumentaal voegwerk. Voor heel hard voegwerk zijn deze hamers minder geschikt. De MD20, de FK102.4 zijn alleskunners. Deze voegenhamers hakken zowel zacht- als hard voegwerk moeiteloos tussen de stenen vandaan. De FK2 is een echte krachtpatser met een rustig slagritme. Deze hamer is dan wel weer wat zwaarder.

Welke hakhamer werkt het beste voor mijn hakklus?

Als u een multifunctionele luchtaangedreven hakhamer zoekt is een BreakAir CH45, CH50 en CH58 een perfecte optie. Deze hakhamers kunnen zowel ingezet worden voor betonreparatie, boucharderen en klein sloopwerk. Afhankelijk van de intensiteit van de werkzaamheden kiest u het gewicht. Met de drukknop op deze pneumatische hakhamer kunt u het toerental beïnvloeden. Ideaal voor precisiewerk.

Welke sloophamer gebruik ik voor koppensnellen en zwaar sloopwerk?

De Spytze 12 is al vele jaren de koppensneller in de markt. U slaat eenvoudig al het beton tussen de heipalen dankzij de krachtige en rustige slag. Deze pneumatische sloophamer is robuust, onderhoudsvrij en ook geschikt voor het slopen van muren en vloeren. Met de Breakair PH130SV heeft u een trillinggedempte sloophamer om te kunnen slopen met minmale lichamelijke belasting.

Wat is de ideale breekhamer voor vloeren en beton?

Het is belangrijk om te bepalen hoe vaak u een pneumatische breekhamer zult gebruiken. Als dit regelmatig het geval is adviseren wij een breekhamer met trillinggedempte handgrepen. Vanwege het zware gewicht van luchtaangedreven breekhamers is het belangrijk om te kiezen voor de minste lichamelijke belasting. Niet voor niets zijn de breekhamers die het meest verkocht worden voorzien van een geveerde handgreep. Diaber levert alleen Europese en Japanse topkwaliteit. Juist bij breekhamers is de kwaliteit enorm belangrijk vanwege de hoge slagkracht.

Hoe snel kan ik met een palenrammer een paal de grond in slaan?

Een pneumatische palenrammer word veel door professionals gebruikt. Dit is niet voor niets. Met een palenrammer op lucht realiseert u de meeste slagkracht. De Spytze palenrammer is compact en eenvoudig op een paal te plaatsen. Afhankelijk van de dikte van de paal leveren we 3 types. Voor het incidenteel slaan van dunne palen tot 50 mm. is de Spytze P7 palenrammer de beste optie. Met de P15 kunt u palen tot 60 mm. de grond in slaan. De meest verkochte palenrammer is de Spytze P25 voor hekwerkpalen, maar ook voor dikkere palen tot maar liefst 100 mm.