Visie

Onze visie

De toekomst is
aan de specialist

De toekomst is aan de specialist. Met deze visie werken wij al jaren. Steeds meer wordt er waarde gehecht aan specialisatie. Deskundig advies, snelle levering uit voorraad, onderhoud door specialisten en marktkennis zijn de kernwaarden hierin. We hebben niet het meest uitgebreide programma, maar we zijn wel absolute specialist in het programma dat we voeren. Dankzij rechtstreekse inkoop bij onze fabrieken bent u dan ook verzekerd dat dit tegen de beste condities uitgevoerd wordt.

Diaber Benelux investeert voortdurend in de ontwikkeling van haar medewerkers en organisatie. Hierdoor kunnen we nog beter anticiperen op ontwikkelingen en wensen vanuit de markt.

De regelgeving ten aanzien van de beheersing van kwarts-stof en trillingen is continu in beweging. Diaber Benelux levert voor alle pneumatische sloop-, boor- en hakapparatuur de toebehoren om verantwoord te werken ten aanzien van de beheersing van kwarts-stof en trillingen.

Kennis maken met diaber?

Samen met onze fabrikanten zoeken wij steeds naar nieuwe oplossingen voor het realiseren van een gezonde (mobiele) werkomgeving. Het inbouwen van zo schoon mogelijke dieselmotoren in de mobiele apparatuur ten aanzien van emissiewaarden en brandstofverbruik is voor onze fabrikanten een prioriteit.

Daarnaast behaalt Diaber Benelux jaarlijks enkele doelstellingen die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen en buiten de organisatie.

Onze merken

Samen met onze fabrikanten zoeken wij ook oplossingen voor wensen van onze afnemers die niet-standaard zijn. Een zeer sterk punt van met name onze Italiaanse fabrikanten is de innovatiekracht en innovatiesnelheid.