Lease

Equipment Lease

Financiële
leasing

In samenwerking met verschillende leasebedrijven biedt Diaber u de mogelijkheid om uw mobiele apparatuur aan te schaffen door middel van financiële leasing. Onder voorbehoud van financiële acceptatie kunt u uw investering spreiden gedurende de gehele technische levensduur van de machine. Een aanbetaling is niet noodzakelijk.

Financiële lease
Financiële lease is een financiering waarbij u de betaling van de verkoopprijs spreidt over een aantal jaren, vermeerderd met rentekosten. Financiële lease is een op zichzelf staande financiering van duurzame, identificeerbare bedrijfsmiddelen zoals compressoren en straalketels. Bij financiële lease koopt u zelf van de leverancier. Zonder aanvullende voorwaarden kunt u het gekochte -als u wilt- tot 100% financieren terwijl de aflossingen op uw wensen worden afgestemd.
De mogelijkheid bestaat om een inruil of aanbetaling op te nemen in het contract, waardoor het te financieren bedrag lager wordt. U kunt ook een slottermijn laten opnemen in de overeenkomst. Aangezien u het bedrijfsmiddel zelf aanschaft en het dus op uw balans staat (‘on balance’) kunt u eventueel in aanmerking komen voor regionale investeringspremies, investeringsaftrek en subsidie.

Vraag naar de mogelijkheden. We adviseren u graag.

Vraag een offerte met leasemogelijkheden aan!

De voordelen van financiële lease:

  • U hebt de mogelijkheid unieke bedrijfsmiddelen aan te schaffen
  • Financiering van bedrijfsmiddelen tot het einde van economische levensduur
  • Overzichtelijke kosten per maand
  • U kunt voor 100% de bedrijfsmiddelen financieren
  • Uw werkkapitaal blijft onaangetast
  • Nieuwe en kostbare bedrijfsmiddelen zijn direct binnen handbereik

Mocht u vragen hebben over financiele lease voor uw bedrijf, dan staat onze afdeling verkoop u daarover graag te woord.

Onze merken

Samen met onze fabrikanten zoeken wij ook oplossingen voor wensen van onze afnemers die niet-standaard zijn. Een zeer sterk punt van met name onze Italiaanse fabrikanten is de innovatiekracht en innovatiesnelheid.