Breakair

Topkwaliteit hak-, sloop, en breekhamers van BreakAir kopen?

De hakhamers, sloophamers en breekhamers van BreakAir combineren kracht met uithoudingsvermogen. Weghakken van lagen, slopen van beton? Het is eenvoudig te realiseren met een uitgebreide range. De BreakAir persluchthamers zijn comfortabel in gebruik en robuust.  We adviseren je graag in de juiste hakhamer, sloophamer of breekhamer voor jouw project.

Welke lucht hakhamer van BreakAir kan ik het beste kopen?

Als je een multifunctionele luchtaangedreven hakhamer zoekt is een BreakAir CH45, CH50 en CH58 een perfecte optie. Deze hakhamers kunnen zowel ingezet worden voor betonreparatie, het boucharderen en klein sloopwerk van beton of stenen. Afhankelijk van de intensiteit van de werkzaamheden kies je het gewicht. Met de drukknop op deze pneumatische hakhamer kan je het toerental beïnvloeden. Ideaal voor precisiewerk en optimale controle op de ondergrond.

Welke pneumatische sloophamer kan ik het beste kopen voor koppensnellen en zwaar sloopwerk?

De BreakAir sloophamers hebben een rustige krachtige slag. Voor lichter sloopwerk is de PH90 een fantastische sloophamer.  Voor zwaarder sloopwerk en  koppensneller is de PH130 een prima hamer. Voor deze toepassing verkopen we ook vaak de Spytze 12. Je slaat eenvoudig al het beton tussen de heipalen dankzij de krachtige en rustige slag. Deze pneumatische sloophamers zijn robuust, onderhoudsvrij en ook geschikt voor het slopen van muren en vloeren. Met de BreakAir PH130SV heb je een trillinggedempte sloophamer om te kunnen slopen met minimale lichamelijke belasting.

Welke breekhamer op lucht moet je kopen voor vloeren?

Het is belangrijk om te bepalen hoe vaak je een pneumatische breekhamer zult gebruiken. Als dit regelmatig het geval is adviseren wij je een breekhamer met trillinggedempte handgrepen. Vanwege het hogere gewicht van luchtaangedreven breekhamers doe je er goed aan om te kiezen voor een oplossing met de  minste lichamelijke belasting. Niet voor niets kopen de meeste gebruikers een breekhamer met trillinggedempte handgrepen.

Kan ik ook stofvrij werken met de pneumatische hamers van BreakAir?

Ja dat is mogelijk. Als een fijne verneveling op het project mogelijk is, adviseren wij de waterverneveling. Dan heb je optimaal zicht en controle op je hamer. Wanneer dat niet mogelijk is, kan een afzuigmal een prima optie zijn. Hier kan indien gewenst een verlengstuk op bevestigd worden. Het zicht is iets minder, maar de afzuiging werkt prima.

Meer weten? Bel ons op +31 (0) 180 418 113 of vul het contactformulier in.